ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

maplibrary.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΟΥ 37

546 33 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ. 2310 243120   FAX 2310 243121

info<at>maplibrary.gr | maplibrary<at>sch.gr

www.maplibrary.gr

FB: www.facebook.com/maplibrary    

 

 

 EN  

<< Αρχική  σελίδα

 

To Αρχείο

 

Οι Χάρτες

 

Οι Δράσεις μας

   

Ιστορικό

Πρόσβαση - Επικοινωνία

 

Συλλογές

Ψηφιακή Χαρτοθήκη

 

Εκπαίδευση Συνεργασίες

Εκθέσεις   Εκδόσεις

 

 

Προληπτικά μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό του Covid19

 

>> Λόγω τήρησης των μέτρων ασφαλείας για τον περιορισμό του Covid19, το ΑΧαΚ θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 έως 13:30 για περιορισμένο αριθμό ερευνητών, με τους εξής όρους:

  • Οι ερευνητές προσέρχονται μετά από προηγούμενη συνεννόηση και μόνον κατόπιν ραντεβού. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για τα ραντεβού είναι: 2310243120 και το e-mail  info@maplibrary.gr.

  • Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος ατόμων στο ΑΧαΚ χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

  • Κατά την προσυνεννόηση, εφόσον οι ερευνητές γνωρίζουν το υλικό που χρειάζονται, θα πρέπει να το δηλώνουν κλείνοντας το ραντεβού, προκειμένου να είναι διαθέσιμο.

  • Προτρέπεται το κοινό στη χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης των αιτημάτων (π.χ. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), εφόσον αυτό εξυπηρετεί τις ανάγκες του.

  • Το κοινό προσέρχεται υποχρεωτικά με δικά του μέσα προστασίας (μάσκες, γάντια, απολυμαντικά) και καλείται να τηρεί σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής (τήρηση απόστασης 1,5 μ. μεταξύ υπαλλήλων και κοινού, πλύσιμο χεριών, χρήση αλκοολούχου διαλύματος μετά την επαφή με φυσικά αντικείμενα, αποφυγή αγγίγματος προσώπου, κάλυψη προσώπου σε περίπτωση βήχα, φταρνίσματος κ.λπ.) σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.